Ресторани та інші заклади харчування повинні відповідально ставитися до облаштування своїх закладів та піклуватися не лише про подані страви чи напої, а й про комфорт відвідувачів. На цей критерій впливають меблі, що використовуються для облаштування приміщень. Пропонуємо розібратися із тим, як обрати столи, стільці, а також поговорити про те, які меблі для ресторану зараз в трендах.

Як вибрати меблі для ресторану?

Меблі для ресторанів та кафе називаються HoReCa. Вони дещо відрізняються від тих виробів, що замовляються для дому та офісу. Основними критеріями, на які потрібно орієнтуватися при виборі, вважають:

  1. Візуальну привабливість. Дизайн – важливий критерій успіху майбутнього закладу. Стільці, крісла можуть мати незвичні форми та відповідну кольорову гаму. Зал, що буде оригінально оформленим, обов’язково запам’ятається відвідувачам.
  2. Міцність та тривалий термін експлуатації. Жоден власник ресторану або бару не захоче придбати меблі, а потім витрачати кошти на їх оновлення через короткий термін. Краще одразу вкластися у надійну та міцну конструкцію. Обираючи такі вироби, потрібно орієнтуватися на вагу, яку можуть витримати меблі. ХоРеКа – ідеальний варіант, що відповідає усім вимогам до таких виробів. Для виготовлення використовуються надійні та міцні матеріали, що мають спеціальне просочення. Завдяки цьому меблі будуть захищеними від пролитих напоїв, жирних плям та ін.
  3. Комфорт та зручність. На стільчиках та кріслах має бути максимально зручно розташовуватися. Саме тому меблі використовують ті, що повністю мають анатомічну побудову спинки та м’які сидіння.

ХоРеКа – практичні та сучасні меблі для облаштування закладів харчування та відпочинку.

Що обрати для ресторанів?

Звичайно, потрібно орієнтуватися на концепцію закладу та дизайнерське оформлення. Проте важливим завданням ресторатора є створення приємної атмосфери. Обов’язкова наявність добротних столів, зручних диванів та крісел. Деревина повинна використовуватися максимально міцна та зносостійка. А текстиль для покриття – зі спеціальним просочуванням.

Вибір барів

Головним акцентом у барах, пабах є оригінальні стільці із барними спинками. Цей елемент завжди привертає увагу. Окрім візуальної складової, дуже важливо, щоб вироби були ще й максимально зручними у використанні.

Кафе та піцерії

Тут потрібно враховувати «легкість» формату, у порівнянні із ресторанами та барами. До кафе зазвичай приходять із маленькими дітьми, великим компаніями. Тому необхідно замовити зручні столи та стільчики для усіх категорій відвідувачів, враховуючи також і вік, і зріст.

Де купити меблі для ресторанів і кафе?

Чудовим рішенням, де купити меблі стільці для ресторану, стане компанія «Меблі Карпат». Ми на меблевому ринку вже понад 20 років, встигли зарекомендувати себе як надійний виробник. Для ресторанів, барів та кафе у нас представлена лінія виробів ХоРеКа.

Чому Меблі Карпат – кращий варіант для покупки меблів для ресторану?

До основних переваг замовлень у нас відносять:

  1. Використання виключно якісних та натуральних матеріалів. Це дозволяє гарантувати тривалий термін експлуатації виробів та забезпечувати відмінний зовнішній вигляд.
  2. Роботу справжніх фахівців. На кожному етапі виробництва – від проектування до пакування працюють професіонали, котрі відповідають за бездоганний результат.
  3. Цікаві рішення дизайнерів. Ми намагаємося повністю задовольнити усі побажання клієнтів, надаючи їм лише відмінні проєкти.
  4. Продуману систему логістики. Ми виконуємо зручну доставку у будь-яку точку України, а також маємо понад 50 виставкових залів по всій країні.

У разі виникнення додаткових запитань ви завжди можете проконсультуватися із нашими менеджерами. Вони нададуть відповіді, порадять та допоможуть із вибором. Поєднання доступних цін та якісних меблів – гарантія вигідної співпраці із нами.