Сучасні ресторанні заклади піклуються не тільки про якісні та смачні страви, але й про візуальне оформлення приміщення. Меблі – важливий атрибут для створення зручних місць для відвідувачів, а також оригінального простору. Проте для ресторанів, кальянних, барів та кафе потрібно використовувати не звичайні меблі, а ті, що мають підвищені експлуатаційні властивості. Саме такими і є вироби HoReCa.

Що таке меблі для HoReCa?

Якщо перекладати дослівно, то HoReCa – це абревіатура Hotels, Restaurants, Cafes. Тобто під такою назвою розуміють гарнітури для ресторанів, барів та кафе. Оскільки до закладів харчування висувають ряд специфічних вимог, то і меблі повинні бути відповідними. Це стосується як санітарних норм, так і стилістичних нюансів.

Перед придбанням таких виробів, потрібно врахувати кількість:

  • мобільних столів, що легко пересуваються і об’єднуються у разі необхідності;
  • гарнітурів для великих сімейних свят, а також невеличких столиків для романтичних пар;
  • столів та стільців різної висоти для дорослих та дітей.

Виробники меблів для HoReCa враховують усі вимоги до гарнітурів, а також пропонують широкий асортимент сучасних та стильних рішень.

Переваги та відмінності меблів для HoReCa

Основними відмінностями таких меблів від звичайних є різні експлуатаційні умови. Важливо, що у ресторанах та барах гарнітури повинні бути максимально стійкими та надійними, оскільки вони будуть часто використовуватися. Основні переваги ХоРеКа;

  • Максимальна міцність. Використання у конструкціях усієї можливої площі для укріплення корпусу.
  • Комфорт виробів. Гарнітури повинні бути максимально зручними, щоб відвідувачам було зручно сидіти, їсти, спілкуватися та відпочивати. Якщо цього не гарантувати, то гості більше не забажають повертатися до закладу.
  • Декоративна привабливість. Меблі ХоРеКа зазвичай є відзеркаленням іміджу і концепції закладу. При їх розробці враховують рівень закладу, напрямок діяльності та спрямування дизайну.

Саме через ці особливості і виник такий окремий напрям, як HoReCa.

Скільки коштують меблі для HoReCa?

Вартість меблів ХоРеКа дещо відрізняється від вартості стандартних виробів. Проте кінцева ціна формується, базуючись на:

  1. Матеріалах для виготовлення. Мова йде не лише про деревину, але і про ті матеріали, що застосовуються для оббивки меблів. Це все обговорюється індивідуально із замовником. Цей критерій залежить також і від стильового напрямку закладу.
  2. Розмірах та кількості гарнітурів. Чим більшими будуть параметри меблів, тим вищою вартість. Ну і звісно, чим більша кількість стільців та столів знадобиться, тим дорожче вартість.
  3. Обраній фурнітурі. Тут варіантів безліч, головне, потрібно орієнтуватися на обраний напрямок стилю у приміщенні.
  4. Унікальності дизайнерських рішень. Чим креативнішим та складнішим у виконанні буде дизайн, тим вищою стане вартість.

У будь-якому випадку обговорити усі деталі можна безпосередньо із виробниками меблів, щоб дійти компромісу та отримати максимально вигідну вартість.

Де купити меблі HoReCa?

Компанія-виробник «Меблі Карпат» займається виготовленням надійних та сучасних меблів ХоРеКа, гарантуючи відмінну якість та тривалий експлуатаційний термін. На меблевому ринку «Меблі Карпат» уже понад 20 років, за цей час не було жодних нарікань на виконані замовлення. Основними матеріалами для виготовлення слугують бук, ясен та дуб. Натуральна деревина забезпечує не лише привабливий естетичний вигляд стільців та столів, диванчиків, але й стійкість до різних пошкоджень.

Звернувшись до нас, ви можете розраховувати на чудову якість, допомогу у розробці відповідного дизайну та стильового рішення. Наші фахівці дадуть відповіді на усі запитання, розрахують вартість замовлення та зорієнтують у термінах виготовлення.